Anmeldelse af Mailerlite

Fordele og ulemper med Mailerlite

Fordele

  • Indeholder en gratis version

  • Brugervenlig

  • Landing

  • Pålidelig levering

Ulemper

  • Lidt begrænset funktionalitet

  • Omfattende godkendelsesproces

Hvor mange nye virksomheder går efter nyt, spændende og revolutionerende – så er Mailerlite gået efter et moderne, enkelt og praktisk præg på sin tjeneste. Det fremhæver vi, fordi Mailerlite er en forholdsvis ny tjeneste til e-mail marketing sammenlignet med mange etablerede aktører på markedet. Uanset hvad deres hemmelighed er, ser det ud til, at det virker for virksomheden.

Mailerlite er hurtigt blevet en reel konkurrent til mere etablerede brands som MailChimp og ConvertKit. Tjenesten er i øjeblikket tilgængelig på 5 forskellige sprog, og de tilbyder kundeservice på globalt plan. Udover dette har de en egenudviklet applikation, men denne er i øjeblikket kun tilgængelig på iOS. 

Leder du efter en ny tjeneste til landingssider, kampagner og formularer? Så kan Mailerlite være løsningen for dig. I denne anmeldelse har vi kigget nærmere på, hvad denne tjeneste har at byde på. 

Brugervenlighed

Hvad brugervenlighed angår, kan få måle sig med Mailerlite. Dette er en utrolig enkel platform, hvor du finder al funktionalitet i en logisk struktur. Når du er logget ind, kan du vælge, hvilke produkter du vil bruge. Fordelen her er, at de tilbyder deres egen mail-editor, hvilket gør det utrolig nemt at sætte en stilfuld e-mail op. 

Du kan også opsætte automatisering af forskellige projekter gennem formularer eller landingssider. På den måde kan du hurtigt og nemt sørge for, at systemet håndterer alle forsendelser efter den plan, du har lavet. Især på dette område kan det ofte være kompliceret, men takket være Mailerlites visuelle profil kan du nemt se, hvordan automatiseringen skal sættes op.

Vores første indtryk er derfor, at den er meget brugervenlig, og du skal ikke bruge unødigt lang tid på at lære platformen at kende. Det er noget, vi ofte har oplevet som nødvendigt, når vi skal opsætte lignende test i både ConvertKit og MailChimps løsninger fra tidligere test. 

Funktioner

En af de ting, der har gjort Mailerlite til et utrolig populært produkt, er netop, at de hele tiden udvider sortimentet i produktet. Nu kan det bestemt være en ulempe, hvis fokus flyttes væk fra kerneforretningen, men Mailerlite har effektivt formået at levere relevante produkter til sine kunder.

De har selvfølgelig e-mail marketing og automatisering som deres kerneforretning, men du finder også en brugervenlig editor til nyhedsbreve, bekræftelsesmails for transaktioner, mulighed for at bruge deres hjemmesideprogram og oprette din egen blog på deres platform. Fordelen ved disse er, at de allerede er integreret med e-mail-systemet, så du hurtigt og nemt kan koble det til enhver eksisterende trafik. 

Udover dette har de gode systemer til at lave landingssider og registreringsformularer, der kan integreres med en række forskellige hjemmesideprogrammer. Her kan du bruge deres WordPress-plugin eller andet CMS, hvor du ønsker at indhente mailadresser. Endelig er Mailerlite trådt ind i eCom, og de tilbyder nu muligheder for at sælge digitale bøger, downloadbare produkter og betalte nyhedsbreve som en del af deres platform.

Kundeservice

Da Mailerlite tilbyder lidt anderledes pakker, er det godt at vide, at dette også påvirker, hvilke kundeservicetilbud du har adgang til. For eksempel skal dem, der bruger gratis Mailerlite, tage til takke med e-mail-support, mens dem med betalte abonnementer kan få adgang til dedikeret chat-baseret kundeservice. 

Vi testede begge dele og havde intet at klage over. Begge dele fungerer glimrende, og det ser ud til, at det er de samme servicemedarbejdere, der ser en sag igennem. Det faktum, at de tilbyder et godt alternativ til betalte kunder, er også helt fair, så længe dem med gratisversionen får hjælp, når det er nødvendigt. Her er vi sikre på, at skriftlige henvendelser er mere end nok, så det burde gå godt for langt de fleste. 

Pris

På pris kan Mailerlite tilbyde seks forskellige pakker, som alle er baseret på antallet af abonnenter du har på din liste. Dette starter med op til 1.000 abonnenter for den gratis version og bygger op til 15.000 abonnenter for den dyreste løsning. Her varierer prisen også fra $0 til $87 om måneden for de forskellige størrelser. 

Hvem passer Mailerlite til?

Mailerlite er et utrolig enkelt og brugervenligt program til e-mail marketing. En af de bedste ting ved denne løsning er, at de tilbyder en gratis version, som giver dig mulighed for at bygge en e-mail-liste med op til 1000 følgere uden at betale noget. Du kan derefter skalere op, hvis og når du har brug for dette ved at bruge de forskellige abonnementer, som Mailerlite tilbyder sine kunder. Vores konklusion er derfor, at dette er en glimrende løsning for begyndere, der ønsker lave adgangskrav til e-mail marketing

Sammendrag

Mailerlite er en relativt ny platform, der tilbyder brugervenlige muligheder for markedsføring og landingssider. Vi har derfor testet tjenesten for at se, hvad de har at byde på, samt hvem den er bedst egnet til. Konklusionen på dette var, at Mailerlite har alt, hvad du skal bruge for at komme i gang med inbound marketing, og det kan lade sig gøre uden behov for særlig forhåndsviden. Bare sæt det op, send indhold ud og integrer nyhedsbreve på tværs af dine kanaler. 

PRØV GRATIS