Anmeldelse af Convertkit

Fordele og ulemper med Convertkit

Fordele

  • Enkel opsætning

  • Leveres med en gratis mulighed for begyndere

  • Kan integreres med en række forskellige platforme

Ulemper

  • Dyr

  • Kan være lidt krævende at sætte automatisering op

  • Store email-lister kan hurtigt blive dyre

Uanset om du er en influencer, der gerne vil nå ud til dine følgere, eller en virksomhed, der gerne vil udsende nyhedsbreve – så har du brug for et godt system. Dette har dog været et marked, hvor tunge tekniske systemer tilpasset store marketingafdelinger har haft en tendens til at dominere udvalget. Her kommer platformen ConvertKit ind som et nyttigt alternativ for små virksomheder og influencere. 

Denne løsning er udviklet specielt til dig, der gerne vil nå ud til dine læsere. ConvertKit er hurtigt blevet et populært alternativ til dyrere systemer, men er det virkelig al hypen værd? Det er det, vi skal finde ud af med vores ConvertKit-anmeldelse. Vi tager et kig på denne populære e-mailmarketing platform for at finde ud af, hvem den er bedst egnet til. 

Er du i tvivl om, hvorvidt ConvertKit passer til dit projekt – eller er du bare nysgerrig efter, hvad platformen har at byde på? Så læs videre her. 

Brugervenlighed

Et vigtigt salgsargument for ConvertKit har altid været, at platformen er utrolig brugervenlig. Vi har tidligere testet flere andre e-mailarketing-systemer, og et punkt, der ofte mangler, er brugervenlighed. Mange af systemerne er simpelthen for tunge og klodsede til at være tiden værd. 

Her var vi meget imponerede over, hvor nemt ConvertKit har gjort det. De har en editor, der giver dig mulighed for at designe den visuelle side af din e-mail, så du kan tilføje indhold fra forskellige sider. Du kan også tilføje forskellige udvidelser, der gør det utrolig nemt at skaffe Youtube-videoer, blogartikler og lignende fra forskellige hjemmesider. 

Det bedste af det hele er, at hele processen foregår i samme editor – hvilket sikrer, at du ikke behøver at hoppe fra en skærm til en anden under design. Gennem alle vores test var det tydeligt, at dette uden tvivl er et produkt udviklet til dem, der har mange bolde i luften og gerne vil gøre tingene så nemt og effektivt som muligt. 

Funktioner

En del af det, der har gjort ConvertKit til en fremragende platform, er brugervenligheden, men også det faktum, at virksomheden er tro mod deres vision. Det er ikke platformen, hvor du finder unødig meget funktionalitet eller komplicerede systemer – tværtimod kan du hurtigt og nemt skrive, redigere og sende nyhedsbreve ud til dine følgere. 

Selvom vi har understreget, hvor simpelt ConvertKit er, har platformen også en række funktioner, som kan være gode at kende til, hvis du vil bruge den til markedsføring. Du kan nemlig oprette forskellige landingssider, oprette automatiske for e-mail og sælge digitale produkter direkte på platformen. Det er funktioner, der egner sig godt til dig, der har en digital følgeskare og gerne vil automatisere så meget af arbejdet som muligt. 

Har du derimod en større virksomhed, der skal bruge platformen til inbound marketing, så ConvertKit lidt for enkelt. Virksomheden lægger ikke skjul på, at influencere er deres målgruppe, som hele løsningen også er tilpasset til. 

Kundeservice

Hvis du aldrig har brugt en sådan platform før, kan du snart få brug for lidt vejledning. Her må vi sige, at vi er meget tilfredse med, hvad ConvertKit har at byde på. Ikke alene har de traditionel kundeservice, hvor du kan stille spørgsmål til en chatbaseret løsning, men de har også et kæmpe udvalg af guider og digitale ressourcer. 

Du kan også tilmelde dig deres Creator-forum, hvor du kan stille spørgsmål, finde forskellige diskussioner og lignende. Indholdet er desværre kun tilgængeligt på engelsk, men det er ikke skrevet på en særlig kompliceret måde. Vi er derfor trygge ved at konkludere, at dette vil være tilstrækkeligt for langt de fleste mennesker, der har brug for assistance med platformen eller produkterne i ConvertKit. 

Pris

Når det kommer til pris, har ConvertKit tre forskellige abonnementer. Det er først helt gratis og udgør et godt udgangspunkt for dem, der skal i gang med en ny e-mail-liste. Så har du Creator ($9/måned) og Creator Pro ($25/måned) som de to betalte løsninger. Disse priser er et udgangspunkt og vil afhænge af størrelsen af din liste. 

Hvem er ConvertKit til?

ConvertKit er perfekt til dem, der har en tilhængerskare eller ønsker at opbygge en e-mail-liste. Platformen er innovativ, men ikke for kompliceret for begyndere. Vores konklusion er derfor, at dette er et glimrende produkt til influencere, der ønsker at styrke deres position gennem inbound marketing. 

Sammendrag

ConvertKit er en fremragende platform, der giver adgang til avancerede værktøjer uden store omkostninger. Løsningen er tilpasset mindre virksomheders og influenceres behov, hvilket meget få lignende løsninger kan demonstrere. Derudover har platformen et stort online community, så du kan få både inspiration og assistance undervejs. 

PRØV GRATIS