ActiveCampaign

Anmeldelse af ActiveCampaign

Fordele og ulemper med ActiveCampaign

Fordele

 • Kraftig automatisering

 • Overskuelig rapportering

 • Pålidelig levering

 • Gratis migrering

Ulemper

 • Lidt teknisk at lære

 • Ingen gratisversion

 • Betalt forhåndsvisning

ActiveCampaign er et kraftfuldt værktøj til dig, der ønsker at automatisere udsendelse af  e-mail i din virksomhed, men er det det værd? I denne anmeldelse vil vi se nærmere på ActiveCampaign, samt hvor meget værdi du får for pengene. For konkurrencen om e-mail-kunder bliver hårdere, hvilket også øger vores forventninger til funktionalitet fra en automatiseringstjeneste. 

Er ActiveCampaign løsningen for dig? Så er du kommet til det rigtige sted! Læs vores omfattende anmeldelse i dag med opdaterede 2022-erfaringer. 

Brugervenlighed

En række e-mail-automatiseringstjenester er dukket op i de senere år, og konkurrencen om kunderne er hård. Forventningerne til brugervenlighed er derfor høje, når man tester en ny platform. Her må vi sige, at vi er lidt skuffede over ActiveCampaign. Det skyldes simpelthen, at platformen er lidt kompliceret at sætte sig ind i, hvilket betød, at det tog os et stykke tid, før vi fik den på plads.

I forhold til MailChimp og andre mere simple løsninger er det derfor vores opfattelse, at ActiveCampaign kan være lidt unødigt teknisk. Der er ikke noget kompliceret ved, hvad vi vil opnå, men platformen krævede, at du satte dig godt ind i opsætningen, før du bliver helt tryg ved den. 

Funktioner

Når det kommer til funktionalitet, tilbyder ActiveCampaign en simpel platform med en editor og mulighed for at skræddersy dine forsendelser. Her kan du vælge mellem 125 forskellige skabeloner, der så kan tilpasses, som du ønsker. De har også deres egen automatiseringsløsning, der gør det legende nemt at spare tid på din automatisering. En funktionalitet, vi især kunne lide, var muligheden for at distribuere automatisering i listen, så du har bedre kontrol over hver enkelt kundegruppe, du har med at gøre. 

Platformen er desuden integreret med deres CRM-løsning, så salg og kundeservice nemt kan følge op på diverse arrangementer eller indkommende, der skulle dukke op. På den måde kan du nemt arbejde på tværs af de forskellige kanaler og sikre, at kunderne får den bedst mulige oplevelse, når de kommer i kontakt med virksomheden. 

Kundeservice

Vi har selvfølgelig testet deres kundeservice, og her var vi meget imponerede. De tilbyder ikke kun lynhurtige svar, når du kontakter dem, men de er også tilgængelige på en række forskellige medier og sprog. Udgangspunktet for vores kontakt var live chat, men de har også et stort udvalg af vidensartikler, der giver dig mulighed for selv at lede efter forskellige spørgsmål og svar. Vi blev også rådet til at deltage i de gratis kurser, de tilbyder gennem webinarer og videoer, men vi valgte ikke at gøre det. 

Skal du derimod bruge denne platform, vil det uden tvivl være en fordel at tilegne sig viden gennem professionelle videoer, som ActiveCampaign tilbyder sine kunder. Mange af disse var allerede arkiveret i deres vidensbase, så her kan du springe ud i tidligere kurser, hvis du har travlt. Kundeservice var også behjælpelig med at sende os i retning af den rigtige video til de spørgsmål, vi havde. 

Pris

På pris vil nogle opleve, at ActiveCampaign er i den øvre prisklasse, men deres meget skalerbare planer sikrer, at du nemt kan vælge en inden for dine egne grænser. Den mest overkommelige pakke inkluderer 500 abonnenter og koster $ 15 om måneden. Så går de gradvist op på 50.000 abonnementer. Denne model skal sikre, at langt de fleste finder en løsning, der passer til deres egne behov.

 • 500 abonnenter – $ 15 om måneden
 • 1000 abonnenter – $ 29 om måneden
 • 2500 abonnenter – $ 55 om måneden
 • 5000 abonnenter – $ 99 om måneden
 • 10000 abonnenter – $ 155 om måneden
 • 50000 abonnenter – $ 345 om måneden

Hvem er ActiveCampaign velegnet til?

ActiveCampaign er en fremragende software til dig, der ønsker automatisering til e-mailing. Det kan være, at du driver en netbutik og ønsker at skabe opfølgning på kunder, eller at du tilbyder digitale produkter, der skal sendes ud på mail, som fx nyhedsbreve. De giver også en række muligheder for at skræddersy mail-udsendelse, så her er gode muligheder for at lave systematiske mails som en del af din brugeroplevelse. 

Det er også værd at bemærke, at de giver dig mulighed for at personalisere mail-udsendelse, hvilket betyder, at indholdet kan målrettes personligt til modtageren ved hjælp af navne og anden generel information samlet på deres liste. 

Sammendrag

ActiveCampaign er et kraftfuldt værktøj til dig, der ønsker at strømline din e-mail-markedsføring. Her kan du lave automatiserede brugeroplevelser, sekvenser af e-mails og meget mere, der sikrer, at kunderne får den information, de har brug for under processen. Dette kan øge virksomhedens konverteringsrate eller sikre, at der følges op effektivt på potentielle kunder. ActiveCampaign giver dig mulighed for at arbejde på tværs af kanaler, så her kan salg, kundeservice og leads kombineres i ét effektivt værktøj. 

PRØV GRATIS