Anmeldelse af Domæneshop

Domæneshop har længe været en af de mest pålidelige udbydere af webhosting og e-mailtjenester i Norrden, men hvem er deres tjenester egentlig bedst egnet til? Det vil vi besvare gennem vores domæneshop-gennemgang. Vi har set nærmere på, hvad denne virksomhed har at tilbyde, samt hvad du kan forvente at få af værdi for pengene. 

Antallet af virksomheder, der tilbyder webhotel i Norden, er steget kraftigt, men priserne kan variere meget. Her har Domæneshop længe været en af de mere pålidelige aktører, der tilbyder god kvalitet til en fornuftig pris. En af de ting, vi især godt kan lide, er de rummelige pakker, hvor de tilbyder masser af lagerplads og e-mailkonti. Det er ofte noget, du skal betale ekstra for hos andre udbydere, så her kan du nemt spare et par kroner i driftsomkostninger. 

Er du i tvivl om Domæneshop er løsningen for dig? Så er du kommet til det rigtige sted! Læs vores anmeldelse for at lære alt, hvad du behøver at vide om Domæneshop. 

Fordele og ulemper med Domæneshop

Fordele

  • Prisvenlig webhosting

  • Skalerbare løsninger

  • Enkel opsætning

Ulemper

  • Ikke det mest brugervenlige brugerpanel

  • Begrænset kundeservice

  • Lille udvalg CMS

Brugervenlighed

Når vi skal vurdere et nyt produkt, vil brugervenligheden altid være i fokus. Dette er især relevant, når vi taler om produkter og tjenester, der er essentielle for et projekt, men som du helst vil bruge så lidt tid på som muligt. En webhost ville være et typisk sådant produkt, hvilket betyder, at opsætningen af din hjemmeside skal være så nemt som muligt.

Her tilbyder Domæneshop en simpel registreringsproces, der inkluderer 1-klik installation af flere forskellige CMS-systemer. Det, der dog kan være lidt forvirrende for mange, er deres brugerpanel. Dette er ikke det mest innovative – tværtimod kan designet, så det fremstår som en smule forældet. For de fleste vil dette ikke betyde noget, men hvis du aldrig har konfigureret et webhotel før – er der mere brugervenlige alternativer derude. 

Funktioner

Domæneshops sider er fokuseret på de produkter, de tilbyder. Her kommer domænenavne, e-mail og webhosting ind som de tre primære funktioner, du finder hos Domæneshop. Du vil naturligvis kunne konfigurere dit webhotel i deres brugerpanel, bruge webmail og lignende – men det er underliggende tjenester frem for funktioner. 

De tilbyder også mulighed for domæneovervågning og en opdateret liste over udløbne domæner. Dette kan være relevant for dig, der leder efter attraktive domæner, eller som ønsker at overvåge tilgængeligheden af et bestemt domæne. De bruger Joomla og WordPress CMS, når det kommer til opsætning af hjemmesider på deres webhosting.

Kundeservice

Vi har allerede nævnt det, men Domæneshop har noget begrænset kundeservice sammenlignet med internationale konkurrenter. For eksempel tilbyder både Hostinger og BlueHost kundeservice 24/7, mens Domæneshops kun er tilgængelig indenfor almindelig kontortid (09.00 – 16.00). Derudover kræver deres chatbaserede løsning, at du allerede har en konto hos Domæneshop, hvis du ønsker at kontakte kundeservice. 

Sammenlignet med konkurrenter er dette et ret begrænset udvalg. Udover dette har de et lille udvalg af selvforklarende artikler, men disse kan efter vores mening hurtigt blive lidt begrænsede i forhold til mere komplicerede spørgsmål. Vi endte derfor med at sende en mail til kundeservice med vores spørgsmål. Svaret vi fik var informativt og kom hurtigt (næste arbejdsdag), men vi ville stadig gerne se, at det var nemmere at bruge deres chatløsning. 

Pris

Når det kommer til pris, er Domæneshop langt mere gennemsigtig end mange af sine konkurrenter. Her er der ingen attraktive tilbud, men derimod kun lave priser, der giver dig adgang til det, du måtte have brug for. Du kan derfor vælge, om du kun ønsker e-mail (kræver domæne), eller om du også ønsker webhotel. Disse kommer i tre forskellige varianter Web Starter, Web Medium og Web Large. Det kan være godt at vide, at du skal starte med Web Medium, hvis du vil have adgang til MySQL-databasen, som vil koste dig 15 kr. om måneden (afregnes årligt). 

Hvem passer Domæneshop til?

Domæneshop er en simpel udbyder af webhosting og e-mail, der tilbyder pålidelig kvalitet til en rimelig pris. Dette er en virksomhed, som efter vores vurdering er velegnet til de fleste typer formål. Uanset om du ønsker rimelig opbevaring af dine domæner eller webhosting, får du meget for pengene med Domæneshop. Det er dog godt at bemærke, at deres servere er baseret i Norge, hvilket gør den bedst egnet til hjemmesider med fokus på nordiske målgrupper. 

Sammendrag

Domæneshop er en norsk udbyder af webhosting og e-mail, der giver god værdi for pengene. I denne anmeldelse har vi derfor set nærmere på nogle af de fordele og ulemper, der er forbundet med denne udbyder, samt hvem vi anser deres ydelser for at være bedst egnet til. Resultatet af dette var, at Domæneshop er fremragende til dem, der ønsker prisbillig webhosting eller e-mail med eget domæne. 

PRØV GRATIS