Anmeldelse af One.com

Fordele og ulemper med One.com

Fordele

 • Meget brugervenligt værktøj

 • 15 dages pengene tilbage garanti

 • Flersproget kundeservice (inkl. dansk)

 • Fleksible pakker

Ulemper

 • Ingen gratis version

 • Tilbyder ikke gratis domæne

 • Kun årlig fakturering (betyder større beløb)

 • Eksterne domæner skal overføres, før de kan bruges

De fleste, der ønsker at lave deres første hjemmeside, vil gøre dette så nemt som muligt, men det kan være svært at vide, hvilke værktøjer de skal bruge. Her vil et hjemmesideprogram komme ind som et godt værktøj, og netop derfor har vi kigget nærmere på One.coms platform. Vi vil se nærmere på, hvad One.com tilbyder, og hvem dette egner sig bedst til.

Vores One.com-anmeldelse vil dække alt, hvad du behøver at vide om dette hjemmesideprogram og de forskellige muligheder, One.com tilbyder. Vi vil også dele vores One.com-oplevelse, og hvordan vi oplevede deres platform. For at finde den bedste løsning har vi lagt vægt på brugervenlighed og funktionalitet, områder One.com leverer som forventet, men det vender vi tilbage til.

Vi vil også se på, hvordan One.com leverer i forhold til andre løsninger, vi tidligere har skrevet om i vores anmeldelser. Fordelen ved One.com er, at de tilbyder hosting, webhosting, hjemmesideprogram og meget fleksible planer, så her har vi høje forventninger.

Læs videre for at lære mere om, hvad denne platform kan tilbyde, og hvornår det kan betale sig at bruge One.com!

Brugervenlighed

One.com er helt åbne om, at de tilbyder en løsning, der er skræddersyet til begyndere, så her er forventningen til brugervenlighed høj. Hos One.com kommer du hurtigt i gang, og både valg af hosting og hjemmesideopsætning er gjort så nemt som muligt. Det første, du skal gøre, er at vælge, hvilken af de fem forskellige planer du vil vælge imellem. Her er to planer for delt hosting og tre planer for dedikeret WordPress-hosting.

Når du har valgt, hvilken plan du vil gå efter, er det tid til at registrere et domæne. Her kan du enten vælge at oprette et nyt domæne med One.com, eller du kan overføre et eksisterende domæne fra en anden host. Selvom du har et eksisterende domæne, vil One.com stadig kræve, at du betaler for et nyt, hvilket vi simpelthen anser for unødvendigt og irriterende. Det er også værd at bemærke, at One.com ikke tilbyder gratis SSL eller domæneregistrering, som vi ved, at flere konkurrenter tilbyder.

Når du har valgt, hvilken pakke du vil bruge, samt valgt domæne til hjemmesiden – bliver du bedt om at oprette en One.com-konto. Dette er en fuldstændig standard registreringsproces, hvor du indtaster din fødselsdato, e-mailadresse og navn. Et lille tip til dig, der opretter en ny konto, er at sætte kryds ved, at du IKKE ønsker at modtage nyhedsbreve fra One.com (medmindre du gerne vil modtage hyppige annoncer om nyheder, funktioner osv.). Indtast derefter betalingsmetoden og betal for den tjeneste, du har valgt. Når dette er behandlet, modtager du en e-mail med bekræftelse og verifikationskode.

Det tog et par minutter, før denne e-mail blev vist, men så snart vi modtog vores bekræftelse, kunne vi få adgang til One.com-kontrolpanelet. One.com tilbyder et brugerdefineret kontrolpanel, og det er meget nemt at sætte op, så det burde ikke være en udfordring selv for begyndere. Her kan du vælge 1-klik installation af WordPress, eller du kan vælge at uploade andre populære CMS som Joomla, Drupal og Softaculous.

Vores konklusion er derfor, at One.com tilbyder et meget brugervenligt hjemmesideprogram, men det kan i nogle tilfælde være en smule begrænset. Du kan kun have op til fem forskellige sider på din hjemmeside, som hurtigt kan blive for små. De har dog 140 forskellige skabeloner at vælge imellem, så for dig, der ønsker en simpel hjemmeside, vil One.com helt sikkert være en potentiel platform.

Funktioner

En af de ting, der har gjort One.com til et populært valg, er de enkle funktioner, du finder på deres hjemmeside. Her får du alt, hvad du skal bruge til en hjemmeside ét sted. De tilbyder løsninger til dig, der ønsker at starte, bygge og vokse en hjemmeside fra A til Z. Vi vil se nærmere på de forskellige funktionaliteter for at se, hvad du kan forvente af dette hjemmesideprogram.

Under Domæne har One.com samlet alt hvad du skal bruge for at starte en hjemmeside. Her finder du mulighed for at købe et domæne, flytte domæner fra en eksisterende hosting, vælge forskellige hostingplaner og ikke mindst oprette din egen Email. Disse er grundlæggende funktioner til at bygge et websted, men er ikke unikke for One.com. Alle disse funktioner finder du også hos andre udbydere, så her kan du med fordel sammenligne behov og priser lidt.

Næste trin i One.coms proces er Byg. Her finder du alle funktioner i forbindelse med at bygge din egen hjemmeside, og her tilbyder de et hjemmesideprogram, WordPress og et modul til en netbutik. Især muligheden for onlineshop er værd at lægge mærke til, da denne medfølger gratis det første år (du skal stadig betale for webhosting og domænenavne). Vi har også testet deres hjemmesideprogram, som er meget enkelt, men det mangler også nogle funktioner. Det bruger ganske vist en simpel træk-og-slip platform, der gør det muligt at tilpasse forskellige skabeloner, men sammenlignet med Wix og Webnode er mulighederne simpelthen en smule for begrænsede.

Endelig tilbyder One.com forskellige værktøjer, der kan hjælpe din hjemmeside med at vokse yderligere. Her har de medtaget forskellige protokoller til sikkerhed (det skal du ikke selv tænke over, de opdateres automatisk), samt diverse løsninger til SEO og SEM. Her har vi hørt lidt blandet feedback, men har ikke selv testet disse systemer. Du kan også integrere platforme som Facebook og Twitter, samt bruge e-mail-marketing ved hjælp af One.coms egen platform.

Hvordan er kundeservicen hos One.com?

Vi har testet en række kundeservicetilbud som en del af vores anmeldelser, men her må vi indrømme, at One.com skuffer en smule. Den tjeneste, de tilbyder, er meget grundlæggende, men vi må sige, at det trækker ned, at de ikke har en vidensdatabase. De har nogle enkle vejledninger tilgængelige på deres hjemmeside, men vi kan ikke søge efter løsninger på almindelige problemer på egen hånd.

Men hvis du vil tale med et medlem af One.coms kundeserviceteam, kan du prøve lykken via live chat eller e-mail. Her skal du først gennemtrawle en trættende samtale med en AI-bot på live chat, og derefter sende en anmodning om at tale med et menneske. Selvom vi ikke har meget lidt til overs for sådanne AI-bots, var ventetiden ikke afskrækkende lang, da vi endelig endte i kø.

Du kan også vælge at sende en mail til One.com, som så lover svar indenfor 24 timer, hvilket vi ikke vurderer som særligt godt. Vi vil gerne se flere muligheder at vælge imellem, men de tilbyder ikke telefon- eller billetsupport. Vores konklusion på kundeservice er derfor, at den er god nok, men ikke noget at prale af. Der er bestemt plads til forbedringer på dette tidspunkt.

Pris

Noget der er værd at bemærke hos One.com er deres såkaldte ‘lokketilbud’. Et hurtigt overblik over prisen på de forskellige ydelser viser tilbud, der er for gode til at være sande, hvilket de også er. Mange oplever, at fornyelsesomkostningerne er mere end dobbelt så høje som den oprindelige pris, så her gælder det om at være på vagt.

En ting, vi hurtigt bemærkede, når vi kiggede på priserne, er, at de er placeret i modsat rækkefølge af, hvad der er normalt. Her finder du den billigste til højre og den dyreste til venstre. Det er også værd at bemærke, at i skrivende stund er den mest overkommelige pakke $4,99 om måneden (fornyet til $6,99 om måneden) og den dyreste $19,99 om måneden (fornyet til $26,99 om måneden) . Som vi nævnte tidligere, er det latterligt høje prisspring, så der er uden tvivl bedre tilbud andre steder.

Det er også værd at bemærke, at alle pakker kræver årlig fakturering, hvilket betyder, at du skal betale i 12 måneder, hver gang du fornyer. Når det kommer til indholdet af pakkerne, er det helt i orden, du får hele 50 GB lagerplads og et ubegrænset antal e-mail konti med det billigste tilbud, hvilket til introduktionsprisen ikke er helt forfærdeligt.

De forskellige pakker kan du vælge hos One.com:

 • Begynder ($4,99 om måneden / $6,99 om måneden)
 • Explorer ($7,99 om måneden / $12,99 om måneden) *
 • Entusiast ($9,99 om måneden / $17,99 om måneden)
 • Ekspert ($14,99 om måneden / $20,99 om måneden)
 • Guru ($19,99 om måneden / $26,99 om måneden)

* Det er værd at bemærke, at for 1 -klik på installation af WordPress, vælg Explorer eller en højere pakke.

Hvem er One.com for?

One.com er tilgængelig i 149 lande, så dette er uden tvivl en omfattende platform. Virksomheden er dansk, hvilket også kan være godt i forhold til andre løsninger, der er baseret langt væk fra Norden. Vores anmeldelser har gennemgået en række forskellige perspektiver med One.com, men det er uden tvivl prisen, der gør os skeptiske over for One.com.

Når det er sagt, så er der bestemt en målgruppe for denne tjeneste – og det er dig, der gerne vil have et simpelt værktøj til at sætte en hjemmeside op med. Hos One.com får du en one-stop-shop til alt, hvad du skal bruge til din hjemmeside, samt mulighed for at få hjælp via chat, hvis det er nødvendigt. Vi kan også godt lide, at du selv kan vælge CMS-løsningen med få klik.

I oppetid leverer One.com stabil webhosting, men når det er sagt – så er der billigere muligheder på markedet. Du finder mere om de forskellige muligheder blandt vores anmeldelser, hvor der er gode løsninger, som er nemme at bruge. Vi kan blandt andet anbefale, at du kigger nærmere på Webnode og Wix, som begge tilbyder fremragende løsninger til begyndere.

Bonustips til dem, der overvejer One.com

 • Hvis du har tænkt dig at bruge WordPress – Sørg for at vælge en pakke, der har 1-klik installation inkluderet i prisen.
 • Læs alle vilkår for priser nøje, da mange af pakkerne stiger meget i pris efter de første 12 måneder. Det, der kan se ud til at være gode tilbud, blev hurtigt dyre efter 12 måneder.
 • Hvis du har brug for hjælp til One.com, brug live chat-tjenesten for hurtigere svar – Vi har testet både live chat og e-mail, men vi fik absolut det hurtigste svar på live chat.

Sammendrag

I denne anmeldelse har vi gennemgået en række punkter såsom tjeneste, webhosting, redigering og opsætning af forskellige hjemmesider med de populære værktøjer fra One.com. Dette er en simpel platform, der giver dig mulighed for at installere WordPress, Joomla og andre løsninger med få klik. Det er også en fordel, at virksomheden er dansk, så du får en hjemmeside og kundeservice på dansk.

Du finder en masse funktioner, men sammenlignet med andre tjenester, vi har kigget på – er One.com en lidt mere begrænset platform. Det kan helt sikkert gøre det muligt at lave en professionel hjemmeside til din virksomhed, men i betragtning af at du kun kan have 5 sider, vil de fleste hurtigt vokse fra denne løsning.

Vi er heller ikke specielt begejstrede for den måde, de oplyser prisen på den tjeneste, de leverer. Platformen fremstår bedre, end den egentlig er, hvilket afspejles i de priser, der gælder. Du får høj rabat de første 12 måneder, men derefter vokser prisen 2-3 gange. De har også en begrænset side til kontakt, så vores endelige konklusion er derfor – One.com kan være en simpel læringsplatform, men med begrænsninger og pris er det svært at forsvare. Der er simpelthen for mange gode konkurrenter, der tilbyder meget bedre tjenester til lavere priser.

One.com er tilgængelig i mere end 149 lande, men det gør ikke meget for vurderingen af den samlede tjeneste. Der er flere, der tilbyder bedre tjenester for færre penge, så læs vores andre anmeldelser for at finde gode alternativer.

HJEMMESIDE