Anmeldelse af Domain.com

Fordele og ulemper med Domain.com

Fordele

  • Stort udvalg af TLD’er;

  • Lave priser

  • Tilbyder eget hjemmesideprogram

Ulemper

  • Intet system til salg af domæner

  • Kun tilgængeligt på engelsk

  • Ikke den mest innovative

Skal du købe et domæne, bygge en hjemmeside eller oprette webhosting, er sandsynligheden stor for, at du er kommet i kontakt med Domain.com. Dette er en virksomhed, der tilbyder en bred vifte af tjenester relateret til drift og vedligeholdelse af hjemmesider. De tilbyder et betydeligt udvalg af tjenester, men de har også priser, der er værd at bemærke, hvis du starter din første hjemmeside.

I denne anmeldelse har vi derfor kigget nærmere på Domain.com, og hvad du får for pengene. Inden vi går videre, er det værd at bemærke, at Domain.com, sammenlignet med eksempelvis GoDaddy ikke tilbyder en platform til salg af domæner. Dette er derfor løsningen for dig, der ønsker at købe og bruge domæner, men hvis du har tænkt dig aktivt at handle med domæner, så ville vi nok kigge andre steder hen. 

Klar til at finde ud af mere om, hvad Domain.com har at tilbyde? Så læs videre her! 

Brugervenlighed

Der er lidt revolutionerende ved Domain.coms tjeneste, men de tilbyder ganske enkelt omkostningseffektive løsninger til udvikling af hjemmesider. Her kan du nemt købe et domæne og tilhørende webhotel. De har ganske vist en lidt mere moderne platform end for eksempel Domæneshop og GoDaddy, men de har også en lidt mere begrænset anvendelse.

Hvis du leder efter en simpel platform til at købe et domæne og derefter oprette en hjemmeside, vil denne formentlig være mere end god nok. De har en simpel registreringsproces, som ikke kræver særlig forhåndsviden at gennemføre. Vil du derimod sætte noget mere avanceret op, vil andre virksomheder end Domain.com nok være bedre egnet. 

Funktioner

Vi har sammenlignet Domain.com med andre tjenester som BlueHost, GoDaddy og Domæneshop – og her måler tjeneten sig ganske godt med konkurrenterne. Der er ikke noget unikt ved Domain.com, men de har en helt anstændig platform til små budgetter. Du kan selvfølgelig bruge deres hjemmesideprogram hvis du ønsker det, men vi vil nok anbefale Wix og Squarespace til denne type opgaver.

På samme måde tilbyder de email og markedsføring, men ConvertKit eller MailChimp vil være bedre egnet til dette job. Domain.com tilbyder ganske vist en lang række funktioner, men de fleste af dem er middelmådige – hvilket gør det bedre at finde gode løsninger andre steder. 

Det, de dog er velegnede til, er billige domæner med TLD’er og webhosting. Du får gratis SSL med, når du køber et domæne, hvilket kan spare dig et par kroner hen ad vejen. De har også udvidet deres udvalg af domæner til at omfatte en række nyere TLD’er; så du hurtigt finder det, der passer bedst til din virksomhed. 

Kundeservice

Domain.com er en amerikansk virksomhed – og deres kundeservice er derfor tilpasset dette geografiske område. For dig som bruger betyder det, at kundeservice kun er tilgængelig fra 0700 til 2300 amerikansk tid. Selvom dette måske er lidt upraktisk, vil det betyde, at kundeservice er tilgængelig fra omkring kl. 1400 dansk tid. 

Når det kommer til muligheder for at kontakte dem, kan du vælge en chat-baseret løsning, eller foretage et telefonopkald. De tilbyder kun et amerikansk nummer, så vær opmærksom på, at lange opkald hurtigt kan blive dyre. Det kan derfor være mere attraktivt at sende en email eller vente i kø til deres chat. 

Du kan også læse om deres store udvalg af artikler i deres vidensbase. Her er alt indhold på engelsk, men det er skrevet på en meget brugervenlig og forståelig måde. De fleste vil nok derfor kunne finde svar på de fleste indstillinger og problemer ved hjælp af dette udvalg af gør-det-selv-artikler. 

Pris

Det er uden tvivl prisen, der gør Domain.com værd at bemærke. De tilbyder et stort udvalg af domæner og webhosting til meget konkurrencedygtige priser det første år. Her er det vigtigt at bemærke, at der er tale om såkaldte introduktionstilbud, hvilket betyder, at prisen vil ændre sig for dig det andet år. 

Hvem er Domain.com egnet til?

Domain.com er velegnet til dem, der leder efter billige webhosting eller et domænenavn til en blog. Det vil vi nok ikke anbefale til erhvervskunder, der er afhængige af tæt kontakt med deres leverandører, da tidsforskelle og geografisk placering kan være problematisk for danske virksomheder. 

Sammendrag

I denne artikel har vi kigget nærmere på Domain.com, og hvad denne virksomhed har at tilbyde. Som udgangspunkt herfor har vi set på fordele og ulemper forbundet med denne tjeneste, samt hvem vi anser denne for bedst egnet til. Konklusionen er, at Domain.com tilbyder omkostningseffektive muligheder for at registrere domænenavne, men måske ikke er et optimalt valg for danske virksomheder. 

PRØV GRATIS