Anmeldelse af Hostinger

Fordele og ulemper med Hostinger

Fordele

 • 1-klik WordPress installation

 • Høj hastighed

 • Lav pris

 • 24/7 kundeservice

Ulemper

 • Nogen responstid på kundeservice

 • Lavere hastighed uden for Storbritannien og USA

 • Ikke de mest stabile servere

Både pris og funktionalitet er vigtige, når du skal vælge hosting til din hjemmeside. Derfor er det vigtigt at tage sig tid til at finde en god tjeneste, men også en der ikke er unødigt kompliceret. I denne anmeldelse vil vi derfor se nærmere på den populære tjeneste – Hostinger. 

Dette er en utrolig enkel, men også funktionel webhosting, der giver dig meget værdi for pengene. Hostinger er gået fra at være en lille udfordrer til at betjene mere end 29 millioner kunder, hvilket gør den til en af de mest populære WordPress-hostingtjenester. 

Oven i dette har Hostinger en meget gennemsigtig tjeneste, hvor de viser serverstatus 24/7 på deres hjemmesider. I vores Hostinger-anmeldelse vil vi derfor se nærmere på, hvad virksomheden kan tilbyde, og endnu vigtigere – om de lever op til forventningerne. 

Brugervenlighed

En af de ting, der har gjort Hostinger så populær, er deres skræddersyede planer for WordPress. Her kan enhver hurtigt og nemt installere WordPress på din server og få en professionel hjemmeside på meget kort tid. En af de første ting, vi lagde mærke til, da vi testede Hostingers tjeneste, var, at dette uden tvivl er en tjeneste skræddersyet til begyndere.

Vi har ofte oplevet, at du bliver kastet direkte ud på dybt vand, når du køber et budgetalternativ til hosting, men hos Hostinger får du en detaljeret gennemgang af alle funktioner. Det betyder, at både nye og erfarne brugere kan få mest muligt ud af tjenesten fra første øjeblik.

Når det er sagt, ville vi forholde os til WordPress og ret Basic websteder, når vi bruger Hostinger. Du får ikke de mest avancerede værktøjer, og det meste af deres tjeneste er shared hosting – hvilket betyder, at det egner sig bedst til små og mellemstore hjemmesider uden tung trafik.

Vores første indtryk er således, at der er tale om en meget brugervenlig tjeneste, der er perfekt til dig, der ønsker at oprette en virksomhedsside eller personlig blog. Skal du derimod skifte hosting til en mere etableret hjemmeside eller netbutik, ville vi nok vælge noget andet end Hostinger, selvom det er nemt at sætte op. 

Funktioner

Når det kommer til funktionalitet, er der ikke noget revolutionerende ved Hostinger, men du får alt, hvad du behøver til en grundlæggende hjemmeside. Hostinger har en række tjenester at vælge imellem, herunder delt server, cloud storage, virtuelle private servere og dedikerede planer. 

Det er dog godt at bemærke, at de også tilbyder separate planer for WordPress, som har et bredere udvalg af funktionalitet til rådighed. Vi anbefaler derfor, at du vælger en af disse, hvis du skal lave din hjemmeside med WordPress CMS eller skal flytte en eksisterende hjemmeside fra WordPress til et nyt webhotel. 

En af de ting, der har gjort Hostinger så populær, er det faktum, at du får meget værdi for pengene. Vi var faktisk overraskede over, hvor god kundeservice Hostinger tilbyder, da du kan få 24/7 WordPress-support på flere end 20 forskellige sprog. 

Andre funktioner inkluderet i de forskellige planer inkluderer:

 • 1-klik installation af WordPress
 • Gratis domænenavn 
 • Daglig backup 
 • Gratis SSL-certifikat
 • Ubegrænset hastighed

Dette er funktioer,som er inkluderet i alle WordPress-alternativer hos Hostinger, hvilket gør dette til en af ​​de bedre platforme, vi har testet, især for begyndere. Her får du en række brugbare værktøjer, hurtig installation og servere med god dækning. 

Et andet punkt, vi lagde mærke til, da vi testede Hostinger, var deres enkle kontrolpanel. Dette er integreret med WordPress gennem en udvidelse, der er forudinstalleret på din hjemmeside, hvilket gør det nemt at hoppe mellem Hostinger og WordPress CMS. Specielt for dig, der skal lave din første hjemmeside, vil dette være en smart funktion at bruge. 

Kundeservice

Vi har allerede nævnt, at Hostinger har et imponerende supportsystem som budgetudbyder, men vi vil nu se nærmere på, hvad det egentlig betyder. Nu er der ganske vist meget information om både Hostinger og WordPress på nettet, men når man er gået i stå, er det godt at vide, at man hurtigt får svar på sine spørgsmål. 

Her er Hostinger stærk med 24/7 kundeservice tilgængelig for WordPress. Du kan også vælge, om du vil sende en besked via live chat eller ringe på telefonen, en valgfrihed vi satte pris på. Vi skulle selvfølgelig teste deres svartid og blev meget tilfredse. De har ikke den hurtigste svartid, men vi fik svar på kun 4 minutter – hvilket er helt ok, til den pris du betaler. 

Det er også meget imponerende, at de tilbyder kundeservice på flere end 20 forskellige sprog, langt bedre end det tilbud, vi har fundet hos lignende leverandører. Alt i alt er vi derfor meget tilfredse med de forskellige kundeservicetilbud, som Hostinger tilbyder sine kunder. Her finder du kompetente kunderådgivere, som bruger en kombination af enkelt sprog og skærmbilleder til at forklare/hjælpe med dine udfordringer.

Pris

Pris er naturligvis en vigtig del af valg af hosting, og her Hostinger tilbyde flere forskellige muligheder. Vi er absolut for at betale for kvalitet, men det rigtige valg af webhotel kan give dig enorm værdi for dine penge. 

Vi må simpelthen sige, at vi er fascineret af de lave priser, som Hostinger tager for deres tjeneste. Her får du meget konkurrencedygtige priser, der alle har 24/7 support og installation inkluderet. Du får også et gratis domæne og SSL-certifikat med de fleste planer, hvilket uden tvivl er attraktivt. 

Den billigste plan for Hostinger starter ved $1,99 om måneden, men her får du ikke domænenavne inkluderet. Men hvis du vælger den plan, der starter ved $2,89 om måneden, vil et gratis domænenavn være inkluderet i din pakke. Disse planer har også bedre sikkerhed og backup-funktioner, end den mest overkommelige plan har. 

I de fleste tilfælde vil de to billigste planer være tilstrækkelige til din første WordPress-hjemmeside, men hvis du vil have noget mere avanceret, kan du også finde dette. Hostinger tilbyder cloud-lagring fra $9,99 om måneden, VPS-hosting fra $3,95 om måneden og e-mail fra $0,99 om måneden. Oven i dette har de Windows VPS-hosting fra $26 om måneden, deres egne Minecraft-servere fra $6,95 om måneden og forskellige kombinationer af disse. 

Tager vi alt dette med i vurderingen, er der således næppe tvivl om, at Hostinger er et omkostningseffektivt alternativ. Her får du meget for pengene og kan nemt opgradere, i takt med at din hjemmeside vokser. Vi vil gerne understrege, at der er tale om en tjeneste, der er særligt velegnet til begyndere, der lancerer deres første WordPress-side, både hvad angår kvalitet og pris. 

Hvem er Hostinger velegnet til?

Som vi har påpeget i denne anmeldelse, er Hostinger en fremragende løsning til dig, der lancerer din første hjemmeside. Her får du en brugervenlig platform, enkelt kontrolpanel og 1-klik installation af WordPress. Dette gør det meget nemmere at installere et CMS på din webhost og vil spare dig for en masse frustration. 

Kort fortalt er der tale om en plug-and-play løsning, der gør det muligt at have en professionel hjemmeside klar på få timer. Alt du skal gøre er at installere WordPress CMS, uploade det tema, du ønsker, foretage de tilpassede justeringer og udgive dit indhold. 

Selvom vi vil påstå, at Hostinger er bedst egnet til begyndere, der leder efter god kvalitet til en lav pris, Hostinger alle de nødvendige værktøjer undervejs. Du kan således trygt vælge Hostinger og opgradere platformen, efterhånden som din hjemmeside udvikler sig. På denne måde slipper du for at flytte din webhost eller hjemmeside til en ny udbyder, når du har brug for mere lagerplads og hastighed. 

Hostinger er også en meget sikker platform at prøve, da du kan stille spørgsmål til kundeservice 24/7 på en række forskellige sprog. Du kan således prøve dig frem, få assistance undervejs og få på plads en stilren hjemmeside uden store investeringer. 

Sammendrag

Hostinger er en budgetvenlig løsning, der giver dig en række nyttige værktøjer skræddersyet til begyndere. I denne anmeldelse har vi kigget nærmere på, hvad Hostinger har at byde på, hvem tjenesten er bedst egnet til og ikke mindst, hvad du kan forvente at få for pengene. Der kan være mange forskellige meninger her, men vores endelige konklusion er, at Hostinger er en fremragende tjeneste til dig, der lancerer din første WordPress-hjemmeside. 

Du får en utrolig konkurrencedygtig hosting med 1-klik installation af WordPress, hvilket betyder, at din hjemmeside kan være på plads i løbet af få timer. Skulle du støde på udfordringer undervejs, kan du kontakte 24/7 kundeservice eller prøve en af de mange guides, som Hostinger tilbyder sine kunder. En samlet vurdering af Hostinger er derfor, at der absolut er tale om en ydelse, der giver værdi for pengene, og tjenesten er utrolig brugervenlig for begyndere.

HJEMMESIDE