SEO PowerSuite

Fordele og ulemper med SEO Powersuite

Fordele

  • Meget brugervenlig platform, der giver dig mulighed for at udføre flere opgaver på samme tid

  • Adgang til alt hvad du skal bruge for at skabe en god SEO-strategi

  • Link Assistant giver god indsigt i off-page SEO

  • Kategorisering af backlinks for bedre kontrol

Ulemper

  • Ikke en cloud- baseret løsning, hvilket gør den lidt langsommere end mange konkurrenter.

  • Domænestyrke kunne have været bedre kortlagt for indsigt

Søgemaskineoptimering (SEO) bliver stadig vigtigere for at opnå den ønskede synlighed online. Det har dog været en gennemgående tendens, at mange værktøjer, du finder, er skræddersyet til erfarne fageksperter. Her kan vi fremhæve både SEMrush og Ahrefs, som begge tilbyder omfattende værktøjer til SEO, men begge kan være lidt overvældende for begyndere.

Derfor er der dukket flere værktøjer op, der forsøger at gøre SEO så nemt som muligt, men som samtidig giver dig alle de nødvendige værktøjer, du måtte have brug for. Det er denne vision, SEO Powersuite bringer til sine brugere. 

Dette er et simpelt SEO-værktøj, der giver dig mulighed for at finde søgeord, analysere hjemmesider og enhver off-side SEO i form af links og omtaler. Derudover kan du følge med i, hvad dine konkurrenter laver eller blot planlægge din egen strategi. Men når det er sagt, så kan det måske give panderynker, at denne tjeneste har en årlig pris på, hvad mange andre værktøjer koster om måneden. Kan du virkelig få alt, hvad du har brug for til SEO til en så budgetvenlig pris? Det er præcis, hvad vi vil se mere detaljeret på i vores SEO Powersuite anmeldelse. 

Brugervenlighed

Der kommer løbende nye avancerede værktøjer til SEO-analyse, hvilket har gjort SEO Powersuite til en outsider i forhold til funktionalitet. De har fastholdt fokus på en brugervenlig budgetløsning, der giver dig adgang til alt, hvad du har brug for. En af de ting, vi især godt kan lide ved SEO Powersuite, er, at du får vejledning gennem hele platformen.

Der er således næppe tvivl om, at dette ikke kun er et utroligt stærkt værktøj, men det er også et af de bedre i forhold til brugervenlighed. Vi har set flere anmeldelser og feedback om, at SEO Powersuite er blandt de bedste værktøjer til begyndere, der gerne vil lære mere om SEO. 

Funktioner

En af de ting, der imponerer os mest, er, hvor kraftfulde værktøjer du får adgang til i SEO Powersuite til en meget lav pris. Deres side er opdelt i fire forskellige kategorier; Website Auditor, Link Assistant, Rank Tracker og SEO SpyGlass. Tilsammen tilbyder disse fire alt, hvad du behøver for at skabe, følge op på og kortlægge en god SEO-strategi.

Vi vil faktisk gå så langt som at sige, at du får meget af den samme funktionalitet som det, Ahrefs, SEMrush og lignende kommer med. Ved WebSite Auditor kan du crawle et stort antal sider og derefter udtrække detaljeret rapportering om 404-fejlmeddelelser, ødelagte links, Robots.txt og en lang række andre værdifulde data. 

Link Assistant er et nyttigt værktøj, der gør det muligt at verificere eksterne links, men også finde nye muligheder for backlinks fra relevante lister. Du finder også information om webmasteren på en række forskellige sider, så du hurtigt og nemt kan finde nye muligheder til at udveksle links. 

Det er dog SEO SpyGlass, der virkelig er en af ​​de bedste funktioner i SEO Powersuite. Dette er et sammenligningsværktøj, hvor du kan sammenligne to hjemmesider side om side. Du kan også se på nøgledata og eventuelle styrker og svagheder på de hjemmesider, du analyserer. Dette er med andre ord et glimrende værktøj til at se, hvordan konkurrenter bruger SEO og derefter tilpasse din egen strategi. 

Kundeservice

Når det kommer til kundeservice, kan SEO Powersuite vise dig to muligheder for direkte kontakt. Du kan kommunikere gennem en chatbaseret løsning, eller du kan sende en skriftlig henvendelse og vente på svar. Ud over dette har de et omfattende hjælpecenter, der inkluderer SEO-introduktionskurser, How-Tos, how-to-vejledninger til deres egne værktøjer og en række andre nyttige værktøjer. 

Pris

Pris er et vigtigt argument for, hvorfor mange vælger at bruge SEO Powersuite frem for SEMrush og Ahrefs. De tilbyder to forskellige modeller; Professionel ($299/år) og Enterprise ($499/år). Begge indeholder mange af de samme rettigheder og værktøjer, så det er primært dedikeret kundeservice og antallet af brugere, der vil have adgang, der adskiller de to pakker. 

Hvem er SEO Powersuite velegnet til?

Vores konklusion er, at SEO Powersuite er perfekt til dem, der ønsker et kraftfuldt SEO-værktøj, men ikke ønsker at bruge en masse tid på at lære komplicerede programmer. Her får du adgang til alt det nødvendige for omfattende SEO, men i en meget enklere pakke, end mange af konkurrenterne kan tilbyde. For dig som bruger betyder det, at du kan være hurtigere på plads, men samtidig have fuld kontrol over din SEO. 

Sammendrag

SEO Powersuite er en kraftfuld løsning for dem, der ønsker nem adgang til data om din hjemmeside. Derudover finder du muligheder for at analysere dine egne eller andres hjemmesider, finde relevante søgeord og ikke mindst følge med i, hvordan din hjemmeside rangerer over tid. Alt dette til en langt lavere pris end mange af konkurrenterne på markedet tilbyder i dag. 

PRØV GRATIS