Anmeldelse af Ahrefs

Fordele og ulemper med Ahrefs

Fordele

  • Brugervenligt

  • Kraftfuldt analyseværktøj

  • Gode søgeordsværktøjer til Google, Amazon og Youtube

Ulemper

  • Høj vægtning af backlinks til KD

  • Ingen gratis prøveperiode

  • Svært at komme igennem til kundeservice

Mange bruger kun Ahrefs som et værktøj til backlinks, men dette værktøj skjuler en række nyttige funktionaliteter. Vi har derfor taget et omfattende kig på, hvad du kan bruge Ahrefs til, samt hvem dette passer perfekt til. Ahrefs er kendt for en meget brugervenlig platform og er blevet et af de mest populære værktøjer blandt SEO-eksperter verden over. 

Tænker du, om dette kan være værktøjet for dig, eller vil du vide mere om, hvad Ahrefs har at tilbyde? Så er du kommet til det rigtige sted. Her finder du vores opdaterede anmeldelse af Ahrefs, samt alt hvad du behøver at vide om dette kraftfulde værktøj. 

Brugervenligt

Der er få SEO-værktøjer, der kan vise så god brugervenlighed som Ahrefs. Her er der ingen komplicerede omveje, kun gode resultater. Hver funktionalitet, de tilbyder, kommer med sin egen forklaring, så du altid ved, hvad du bruger, og hvordan du gør det. Du får også anbefalinger med på vejen, der kan guide brugerne i, hvordan de får mere ud af de forskellige funktioner, som Ahrefs tilbyder sine kunder. 

Noget, vi virkelig satte pris på ved denne platform, er, at tingene er lagt på et utroligt simpelt niveau. Dette sikrer, at selv begyndere inden for SEO kan bruge Ahrefs og opnå gode resultater undervejs. For mere tidskrævende opgaver såsom crawling og analyse, kan du vælge at modtage en e-mail notifikation, når opgaven er fuldført. Dette sikrer, at du kan bruge din tid på noget mere produktivt end at stirre tomt på skærmen. 

Funktioner

Selvom de fleste bruger Ahrefs til backlinks og analyser, er der en række forskellige funktioner. Mange bliver faktisk overraskede, når de finder ud af, at Ahrefs ligesom Semrush og Moz kan tilbyde fuld SEO-analyse og en bred vifte af funktionalitet. Vi har derfor valgt at liste nogle af de mest brugbare funktioner, du bør kende til i Ahrefs. 

Keywords explorer

Ligesom Semrush kan du bruge Ahrefs til at finde forskellige søgeord. Noget, vi virkelig sætter pris på, er, at du ikke kun kan finde søgeord baseret på Google, men også Amazon, Bing, Yahoo, Yandex og Youtube. På denne måde kan du finde nyttige søgeord til din indholdsstrategi på tværs af forskellige kanaler. 

Backlinks

Dette er måske den mest populære funktionalitet i Ahrefs, nemlig backlinks. Platformen har en imponerende liste over hjemmesider og domæner, som resulterer i, at du kan søge efter potentielle backlinks, samt analysere dem, du allerede har. Dette kan hurtigt blive et nyttigt værktøj til din outreach-strategi, hvilket yderligere styrker din SEO-plan. 

Site explorer

Du kan analysere et stort antal websider ved hjælp af Ahrefs, og det gør du ved at bruge deres site explorer. Det er også her, du finder backlinks, så dette er en populær del af Ahrefs. Undersøg, hvilke sider der linker til din konkurrent, find potentielle links til din egen side eller tag et kig på dine egne links for at styrke domæneautoritet

Kundeservice

Det eneste punkt, vi har at sige, at vi er skuffede over Ahrefs, er kundeservice. Dette er en platform, der utvivlsomt har gjort sit bedste for at forhindre problemer i at opstå. Du finder pop-ups, guides og information undervejs, men finder du ikke svaret på dit spørgsmål, så er du på egen hånd. Der er ingen fornuftig måde at komme i kontakt med en kunderepræsentant på, og vi har prøvet flere forskellige tilgange. På hjemmesiden er kontakt os-knappen ikke responsiv, mens vi på sociale medier fik den som en påmindelse om et automatiseret svar. Desværre vil der være jernmærker på kundeservice. 

Pris

Når det kommer til prissætning, kan Ahrefs henvise til fire forskellige pakker, som du finder nedenfor.

  • Lite – $ 99 om måneden
  • Standard – $ 179 om måneden
  • Advanced – $ 399 om måneden
  • Agency – $ 999 om måneden 

Hvem er Ahrefs egnet til?

Dette er et ret simpelt spørgsmål at besvare, når det gælder Ahrefs – efter vores mening er dette en glimrende software, der egner sig til alle, der arbejder med SEO. Ahrefs er utrolig brugervenlig og giver dig kraftfuld indsigt i forskellige metrics. Dette sikrer, at du har fuld kontrol over din hjemmeside og synlighed, så du kan tilpasse en værdig strategi undervejs. 

Sammendrag

Ahrefs er et kraftfuldt SEO-værktøj, der er særligt populært for sine backlink-værktøjer. Platformen tilbyder dog langt mere end blot backlink-analyse, og det er det, vi har set på i dag. Højt fokus på brugervenlighed har skabt en platform, der passer lige så godt uanset din SEO-managers erfaringsniveau. 

PRØV GRATIS