Anmeldelse af Post Planner

Fordele og ulemper med Post Planner

Fordele

  • Brugervenlig

  • Op til 50 konti

  • Effektiv kundeservice

Ulemper

  • Uklar prismodel

  • Virker ikke til reels og stories

  • Kun 100 opslag om måneden med den billigste pakke

I takt med at virksomheden får en tilstedeværelse på flere og flere sociale medier, kan det blive krævende at holde styr. Heldigvis er der dukket en række værktøjer op, som kan gøre arbejdsbyrden lidt mindre, og et af disse er Post Planner. Vi har allerede set på værktøjer som HootSuite, MeetEdgar og Buffer – så nu var det tid til at se, om Post Planner kan følge med sine konkurrenter. 

Som vi lige har nævnt, er Post Planner en platform, hvor du kan planlægge, genbruge og planlægge opslag på en række sociale medier. Spørgsmålet er, om denne platform har det, der skal til for at adskille sig fra sine konkurrenter, og det er netop det, vi vil forsøge at finde svar på i denne Post Planner-anmeldelse. 

Er du i tvivl, om Post Planner er værktøjet til dit næste projekt? Læs videre for at finde svaret!

Brugervenlighed

Brugervenlighed er helt afgørende, når man skal vurdere et nyt værktøj, og her har vi må sige, at vi er meget tilfredse med Post Planner. En ulempe vi har opdaget ved mange lignende værktøjer er, at de tilføjer så meget funktionalitet, at man simpelthen mister lidt af overblikket. Sådan er det ikke med Post Planner, og her kan du holde fuld kontrol over alle dine kanaler.

De har delt det op i tre forskellige kategorier publishing, content og local SEO , som gør det nemmere at finde de opgaver, du leder efter. Det gælder især, når der arbejdes i et team, og flere personer er involveret på samme bruger. Deres navigation er let at finde, og funktionen Create Post gør det utrolig nemt at tilføje nyt indhold til planen. 

Vi har gennemgået en række forskellige tilbagemeldinger ud over vores egen erfaring, og det lader til, at de fleste er enige i, at Post Planner er utrolig nem at bruge. Du får overblik over alt i dit eget brugerpanel, hvilket gør det langt nemmere at se “det store billede” i din strategi. Løsningen er ganske vist på engelsk, men det visuelle skal sikre, at de fleste hurtigt kommer i gang med Post Planner. 

Funktioner

Med hensyn til funktionalitet er der et par forskellige værktøjer, du bør kende til hos Post Planner. Du kan bruge det som et planlægningsværktøj til dine indlæg, men de har også en række mere avancerede funktionaliteter. Du kan blandt andet tilpasse opslag i de forskellige netværk, hvilket betyder, at du nemmere kan poste information tilpasset længden af ​​den ønskede platform.

Ligesom MeetEdgar lader Post Planner dig genbruge ældre opslag, som kan puste nyt liv i populære opslag. Dette er især relevant for dig, der ønsker at gøre opmærksom på ældre indlæg eller en bestemt del af din hjemmeside. Vi satte også pris på, at du kan planlægge kommentarer, retweets og tagging direkte i platformen. Det sikrer, at du får den post, du ønsker, og dermed ikke skal passe på dig selv undervejs. 

Kundeservice

Ligesom MeetEdgar gør Post Planner brug af en omfattende videnbase. Her finder du information om forskellige emner sorteret efter emne, eller du kan vælge at sende en besked direkte til kundeservice for at få assistance. Selvom dette er en chat-baseret løsning, fungerer den som individuelle beskeder. Du skal derfor sende din henvendelse og vente på svar, før du sender en ny besked. 

Her er responstiden i skrivende stund “et par timer” – hvilket også blev resultatet, da vi selv testede løsningen. Den respons vi fik var dog både behagelig og informativ, så det burde være tilstrækkeligt for langt de fleste. De forskellige artikler, der er tilgængelige i deres database, er også ganske enkelt skrevet, så fejlfinding burde være ret let på egen hånd. 

Pris

Prismæssigt har Post planner fem forskellige planer, du kan vælge imellem, som alle tilbyder en 7-dages prøveperiode. Den store forskel er, hvor mange indlæg du kan planlægge ad gangen. De forskellige pakker er Starter ($6/måned), Solo ($19/måned), Business ($39/måned), Venture ($79/måned) og Enterprise ($349/måned). 

Hvem er Post Planner egnet til?

Post Planner er velegnet til dig, der ønsker fuld kontrol over indlæg i flere kanaler, samt ønsker at kunne planlægge i en længere periode. Sørg for at opretholde aktivitet på tværs af kanaler ved at visualisere udgivelsen i de nødvendige kanaler gennem Post Planners kalender. På den måde kan du også hurtigt se, hvor der mangler indhold – eller finde behovet for at genbruge stedsegrønt indhold

Sammendrag

I denne anmeldelse har vi kigget nærmere på Post Planner, og hvilke funktionaliteter dette værktøj tilbyder. Vi har også set på, hvem det er bedst til, og hvilken værdi du får for pengene. Her er der næppe tvivl om, at Post Planner kan være et brugbart værktøj, men for større virksomheder kan det hurtigt blive dyrt. 

PRØV GRATIS