Anmeldelse af Monday.com

Fordele og ulemper med Monday.com

Fordele

  • Moderne layout

  • Meget tilpasningsdygtig til forskellige brugere

  • Tilbyder automatisering af en række opgaver

  • Har et stort udvalg af skabeloner til forskellige opgaver

Ulemper

  • Priser kan være lidt forvirrende

  • Navigation er ikke optimal

  • Kun 14 dages gratis prøveversion

Nye projektstyringsværktøjer dukker konstant op online, men en platform, som de fleste har bemærket, er Monday.com. Dette værktøj har oplevet eksplosiv vækst de seneste år, ligesom de har fået ros for deres innovative platform. Det er derfor tid til at se nærmere på denne populære platform og ikke mindst se, om den lever op til forventningerne. 

En af de ting, vi bemærkede tidligt, er, at Monday.com tiltrækker en række forskellige brugere. Applikationen er ikke en ren projektledelsesapp, men derimod en kombination af forskellige samarbejdsværktøjer. For dig som bruger betyder det, at du kan holde styr på en række forskellige faktorer, samarbejde på tværs af kanaler og ikke mindst samle virksomheden på én flade. 

Har du set en annonce og spekulerer på, om Monday.com er noget for din virksomhed? Læs videre, og du finder svaret!

Brugervenlighed

Før du gør noget med Monday .com – så anbefaler vi, at du går ind på din profil. Her kan du styre, hvilke notifikationer du ønsker at modtage i forskellige kanaler. Vores bedste tip til nye medlemmer vil være at justere disse efter relevans – da Monday.com automatisk aktiverer alle notifikationer som udgangspunkt. 

Så snart vi havde lidt ro i vores indbakke, var det tid til at udforske selve platformen. Monday.com er en forholdsvis nem applikation at sætte op, og du kan vælge, om du vil lave et projekt fra bunden eller bruge en skabelon fra Monday.com. I forhold til selve layoutet minder løsningen en del om ASana, Trello og Airtable, som alle kan tilpasses dine egne præferencer. 

Noget, vi tydeligt bemærkede. var, at der ikke er nogen rigtig eller forkert måde at bruge Monday.com på. Det er noget, der uden tvivl yderligere styrker brugervenligheden ved, at alle medlemmer selv laver deres platform. På den måde kan du nemt skabe et layout, som du selv er tryg ved, og som giver dig mulighed for at fokusere på de områder, der er vigtige i din hverdag. 

Funktioner

Selvom mange betragter Monday.com som et projektstyringsværktøj, er der langt mere funktionalitet indbygget i løsningen end som så. Du kan vælge at opsætte projekter i et klassisk regnearkslayout, eller du kan bruge en kalender, tidslinje og diagrammer. Der er også understøttelse af mere end 50 forskellige applikationer, så du nemt kan forbinde de forskellige platforme, teamet bruger i Monday.com.

Nogle af de programmer, der understøtter Monday.com, er Microsoft Teams, DropBox, Jira, Zendesk, Stripe, Toggl, BitBucket, Gmail, Google Calendar, MailChimp, Slack og Outlook. For dit team betyder det, at de nemt kan kommunikere og arbejde på tværs af forskellige platforme, så Monday.com bliver en effektiv hub oven på de forskellige kanaler. 

Kundeservice

På en platform som Monday.com er det ikke usædvanligt, at der opstår spørgsmål undervejs. Her vil vi gerne se en chat-baseret løsning, men Monday.com har i øjeblikket ikke en sådan tilgængelig. Hvad de dog har, er et beskedsystem, der er tilgængeligt 24/7. Her fik vi et hurtigt svar, men vi ville have foretrukket at kommunikere over en chat.

Du kan også vælge at gøre brug af deres omfattende vidensbase, der kommer med sin egen fejlfinding. På den måde finder du hurtigt de mest relevante svar på din udfordring, og du finder dermed også de bedst egnede guides. 

Pris

Noget, vi ikke var specielt imponeret over ved Monday.com, var deres priser. Ikke alene er platformen relativt dyr sammenlignet med andre lignende platforme. Her kan du vælge mellem Basic ($39 om måneden), Standard ($49  om måneden), Pro ($79 om måneden) og Enterprise, som er en skræddersyet løsning til større virksomheder. Alle disse priser er baseret på et team på 5 medlemmer, hvilket betyder, at større virksomheder hurtigt må forvente højere priser end dette. 

Hvem er Monday.com egnet til?

Monday.com er et enkelt og brugervenligt system, der giver medarbejderne mulighed for at holde styr på en række opgaver. Det kan især være velegnet til mindre virksomheder, der ikke har brug for store teams, da prismodellen er lidt uklar for større virksomheder. De undersøgelser, vi har lavet, viser, at teams, der kræver mere end 5 brugere, ofte kan opleve, at Monday.com er dyr sammenlignet med andre konkurrenter. 

Sammendrag

Monday.com er en innovativ platform, der giver dig mulighed for at samle og automatisere en række opgaver på ét sted. Med den kan du holde styr på forskellige kanaler, følge op på virksomhedens fremdrift og ikke mindst sørge for, at arbejdsopgaverne bliver løst til tiden. Det eneste, vi skal påpege, er, at prismodellen kan være lidt forvirrende og hurtigt ende med store omkostninger, hvis man har et stort team. 

PRØV GRATIS