Anmeldelse af MeetEdgar

Fordele og ulemper med MeetEdgar

Fordele

  • Nem genbrug af gamle indlæg

  • Optimeret publicering

  • Giver dig mulighed for at planlægge indhold i en lang periode

Ulemper

  • Dyrt i forhold til konkurrenterne

  • Kan være lidt krævende

  • Begrænset platformsintegration

Sociale medier er for længst blevet en vigtig del af markedsføringen for de fleste virksomheder, men det er ikke uden udfordringer. Tilstedeværelse på flere og flere kanaler gør det også vigtigt at holde en overskuelig tidsplan, sikre tilstrækkeligt indhold og ikke mindst sørge for, at du altid udgiver noget, der er relevant for dine følgere. 

Dette har øget behovet for flere og flere applikationer og platforme, der gør netop dette for dig. Det er her MeetEdgar kommer ind som et spændende alternativ til nogle af de systemer, vi tidligere har testet. Ved første øjekast kan MeetEdgar ligne ethvert andet indlægsplanlægningsværktøj, og det er præcis, hvad det er. Det, der adskiller MeetEdgar fra Buffer, HubSpot og andre platforme, er, at systemet fortsætter, selv efter at du holder op med at uploade indhold.

Du opbygger et bibliotek af indhold i forskellige kategorier, og det er det, MeetEdgar vil bruge, hvis du mangler et indlæg eller to. På denne måde kan du forny eksisterende indhold, eller blot fastholde trafikken til relevante indlæg, der er udgivet for noget tid siden. 

Brugervenlighed

Selvom processen i forbindelse med at komme i gang med MeetEdgar er forholdsvis enkel, er brugerpanelet ikke det bedste, vi er stødt på. Det kan til tider være lidt svært at navigere rundt i, og med mange elementer bliver det simpelthen lidt forvirrende. Før du kan bruge MeetEdgar, skal du linke til dine forskellige kanaler. Antallet af kanaler, du har mulighed for at tilslutte, vil afhænge af, hvilket abonnement du har valgt som udgangspunkt. 

Når du har tilføjet alle de kanaler, du ønsker at bruge, vil dette blive visualiseret i et simpelt flowkort. For os var dette en glimrende måde at få overblik på, men har man utallige konti kan det hurtigt blive rodet. Vi forsøgte derfor at tilføje et par ekstra kanaler, og vores mistanke blev hurtigt bekræftet. 

MeetEdgar er en fremragende platform, men hvis du skal administrere et stort antal kanaler på samme tid, vil der være mange bedre muligheder derude, som giver dig bedre kontrol. Vores konklusion vil derfor være, at MeetEdgar egner sig bedst til dig, der vil kontrollere et mindre antal konti og ønsker, at så meget af dette som muligt skal automatiseres. 

Funktioner

Funktionaliteten i MeetEdgar kan opdeles i fire forskellige grupper – nemlig Refresh, Schedule, Track og Grow.. Meget af formålet med denne applikation er at puste liv i gammelt indhold, samt at gøre dig i stand til at vokse på sociale medier på en nemmere måde. Selvfølgelig kan du bruge MeetEdgar til at planlægge indlæg ligesom med HootSuite og Buffer, men med én stor forskel. 

Hvis du er løbet tør for indhold eller ikke har nok nye opslag, vil MeetEdgar hente gammelt indhold for at opretholde din aktivitet på sociale medier. På den måde kan du fastholde trafikken til stedsegrønt indhold, samt sikre dig, at du altid vedligeholder din aktivitet i hektiske perioder på sociale medier. 

Kundeservice

Når det kommer til kundeservice, har MeetEdgar et imponerende udvalg af kundeservicemuligheder. Du kan selvfølgelig prøve deres vidensbase – her finder du et godt udvalg af guider, men alle disse er på engelsk. His du ønsker at chatte med et menneske, kan du gøre dette ved hjælp af deres beskedtjeneste. 

Det er ganske vist ikke en chat, men derimod en beskedtjeneste – så du skal nok vente lidt, før du får svar. Vi foretog nogle undersøgelser, og i de fleste tilfælde er den estimerede responstid omkring 2 timer, når det kommer til kundeservice. 

Pris

MeetEdgar har gjort det nemt, og her kan du vælge mellem to forskellige abonnementer – Eddie og Edgar. Begge fås som et månedligt abonnement, men du vil spare meget på den årlige fakturering. Den store forskel er antallet af konti og automatisering, du kan inkludere hver måned. Du bør derfor se på, hvilken volumen du har brug for – og derefter vælge det abonnement, der passer bedst til dette udgangspunkt.

Hvem passer MeetEdgar til?

MeetEdgar er velegnet til dig, der aktivt arbejder med sociale medier, eller influencers, der ønsker at automatisere så meget af deres forretning som muligt. Her kan du nemt oprette en lang række opgaver og så lade MeetEdgar klare resten. 

Sammendrag

MeetEdgar er en fleksibel platform, der giver dig mulighed for at automatisere meget af din publicering på sociale medier, men det kræver også, at du har et godt bibliotek med indhold. På grund af høje omkostninger kan det være bedst egnet til virksomheder med et betydeligt budget, før de vælger en platform som denne.

PRØV GRATIS