Anmeldelse af Calendly

Fordele og ulemper med Calendly

Fordele

  • Fungerer på tværs af platforme

  • Fleksible prisniveauer

  • Velegnet til aftaler med flere deltagere

Ulemper

  • Ikke optimal kundeservice

  • Tendens til at stoppe med at fungere

Der er mange kalenderapplikationer på markedet, men Calendly er uden tvivl en af de mere avancerede. Dette er et glimrende værktøj til dig, der ønsker fuld kontrol over din tid, eller som ofte skal planlægge møder med flere deltagere i forskellige kanaler. Calendly er på ingen måde den letteste applikation, der findes, men den tilbyder et imponerende udvalg af funktioner. 

Særligt for større teams og organisationer vil Calendly være et godt udgangspunkt, men lad det ikke skræmme dig. Vil du bruge det til et mindre firma eller team, tilbyder Calendly flere praktiske prisniveauer, du kan vælge imellem. Er du stadig ikke helt overbevist om, at dette er kalenderappen for dig? Læs vores anmeldelse, hvor du kan læse alt, hvad du behøver at vide om Calendly nu!

Brugervenlighed

Som vi allerede har nævnt, er Calendly ikke den nemmeste applikation at sætte op. Det skyldes ganske enkelt, at du får så stort et udvalg af tilpasningsmuligheder, at det tager lidt tid at finde din egen løsning på tingene. Brugeroplevelsen, udseendet og navigationen er dog meget veltilrettelagt, så når du først har indtastet det, som du ønsker – bliver det nemt at følge op på forskellige aftaler. 

Vi oplevede, at applikationen stoppede med at fungere et par gange, når vi brugte tablets og pc’er, men det ser ud til at være et problem. Flere tilbagemeldinger, vi har fundet på nettet, omtaler lignende problemer, så det er nok noget, der ligger i platformen. Når det er sagt, var det ikke hyppigere, end at vi blot opdaterede applikationen. 

Funktioner

Uanset om du bruger den gratis version eller et betalt abonnement, får du adgang til en række funktioner med Calendly. Dette inkluderer muligheden for at kategorisere begivenheder, oprette individuelle og tilbagevendende møder samt en række automatiseringsmuligheder. Du kan også tilpasse dine egne notifikationer, så du får forskellige notifikationer for forskellige begivenheder. 

En funktion, vi især kunne lide, var muligheden for at se forskellige metrics fra vores egen kalender. På den måde kunne man hurtigt se, hvordan tiden er blevet brugt, og finde brugbar information, som giver dig mulighed for at tilpasse gøremål til hverdagen på en mere effektiv måde. Desværre er denne funktion kun tilgængelig for betalte abonnementer på nuværende tidspunkt. 

De har også et betydeligt udvalg af artikler i deres hjælpesektion, så her kan du finde svar på en række forskellige spørgsmål. Vi anbefaler, at du tager et kig på deres Getting started-sektion for at lære mere om, hvordan du opsætter den mest effektive kalender som muligt. Dette sikrer, at du får mest muligt ud af platformen, og dermed også mest værdi for dine penge. I øjeblikket er denne information kun tilgængelig på engelsk, men der er masser af billeder undervejs, så de fleste burde kunne håndtere disse guider. 

Kundeservice

Hvis vi skal påpege noget, der skuffede ved Calendly, må det være kundeservice. De tilbyder en masse nyttig information på deres hjemmesider, men hvis du har brug for at komme i kontakt med kundeservice, kan dette være en udfordring. Dette gælder, uanset om du har et gratis eller betalt abonnement, hvilket kan efterlade en vis frustration for betalende kunder. Det ligner dog en problemstilling, de arbejder aktivt med, og da vi var i kontakt med repræsentanter fra virksomheden, var det et fokusområde, de arbejdede med. 

Pris

Hvis du vil bruge Calendly , kan du vælge mellem fem forskellige prismodeller, som du kan finde nedenfor:

  • Basic – Gratis
  • Essentials – $ 8 om måneden
  • Professional – $ 12 om måneden
  • Teams – $ 16 om måneden
  • Enterprise – Pris ikke oplyst 

NB: Alle priser er per bruger om måneden. 

Hvem passer Calendly til?

Calendly er velegnet til alle, der ønsker fuld kontrol over deres tid, eller som skal holde styr på møder på tværs af forskellige systemer. Det kræver lidt tilvænning at lære platformen at kende, men når den først blev sat op på en god måde, var dette en af de bedre kalendere, vi har testet. En bred vifte af tilpasninger gjorde det muligt for alle deltagere at skræddersy deres egen oplevelse, så den passer til deres egne præferencer. 

Sammendrag

Calendly er en praktisk kalender, der giver dig mulighed for at arrangere møder og daglige gøremål med en række funktioner og notifikationer. Dette er især praktisk, hvis du inviterer et antal deltagere eller har teams, der arbejder på tværs af forskellige CRM-systemer. Calendly er kompatibel med en række forskellige systemer, ligesom løsningen kommer med flere praktiske prismodeller, der gør den budgetvenlig for de fleste. Vores konklusion er derfor, at Calendly uden tvivl er en god applikation til tidsstyring, men den lidt stejle læringskurve, der er nødvendig for at bruge applikationen, gør den mindre egnet end konkurrenterne. 

PRØV GRATIS