Buy Me A Coffee

Anmeldelse af Buy Me A Coffee

Fordele og ulemper ved Buy Me A Coffee

Fordele

  • Gratis at bruge

  • Kræver ikke forudgående viden

  • Hurtig kundeservice

Ulemper

  • Begrænsede tilpasningsmuligheder

  • 5% transaktionsomkostninger

  • Kun tilgængelig på engelsk

  • Understøtter ikke norsk valuta

Brugervenlighed

Buy Me A Coffee er en gratis, hurtig og nem måde at modtage støtte fra dine følgere eller publikum. Det fremgår tydeligt af den måde, løsningen er sat op på, at dette er for alle. Selv personer med meget begrænset eller ingen forhåndsviden vil kunne begynde at modtage donationer på mindre end 10 minutter.

Når du har oprettet en profil, skal du oprette forbindelse til en PayPal- eller Stripe-konto for at kunne modtage penge. Når du opretter en profil, vil du automatisk også oprette en side, hvor folk kan købe en kop kaffe til dig. For at få folk til at donere penge, kan du kopiere linket til din profil under “indstillinger” og dele det, hvor du når flest følgere/kunder. Buy Me A Coffee er heller ikke kun en hjemmeside, men også et plugin, som du kan integrere på din hjemmeside, hvis du har det. Vi vender tilbage til, hvordan du opsætter Buy Me A Coffee på dit websted lidt senere.

Du kan udfylde så mange eller så få oplysninger på din side, som du vil. Vi anbefaler, at du fortæller så meget som muligt. Når folk giver dig penge, fordi de sætter pris på det, du gør, er det altid en god strategi at lade brugerne lære dig at kende så godt som muligt

Funktioner

Sælg produkter og tjenester online

Hvis du har noget at tilbyde dem, der køber en kop kaffe til dig, er det nemt opsætte en løsning, der gør det muligt for dem, der giver dig penge, at modtage noget “ekstra”. Eksempler på dette kan være, at de kan oprette en konsultationstime med dig, få adgang til særlige digitale filer eller downloade en e-bog, du har skrevet. I praksis betyder det, at du kan bruge løsningen som en slags netbutik. Hvis du ikke har noget ekstra at tilbyde, behøver du ikke bruge denne funktion.

Godt overblik over din indkomst gennem dashboardet

Når du logger ind på Buy Me A Coffee, får du dit dashboard op. På dashboardet får du et overblik over, hvad du har tjent, og hvor mange der har set din side. 

Tilføj Buy Me A Coffee til din hjemmeside

Hvis du har en hjemmeside, vil du måske gøre det nemt for dine brugere at donere/købe direkte på siden. Så kan du installere et plugin ved at gå til dit dashboard og vælge om du vil oprette en “knap” eller en “widget”. Så får du en kode, som du kan indtaste på hjemmesiden og så dukker et lille ikon op nederst til højre på siden, som dine brugere kan klikke på for at købe en kop kaffe til dig.

Hvordan er kundeservicen hos Buy Me A Coffee?

Den hurtigste måde at få svar på er baseret på vores erfaring med live chat, som du finder i nederste højre hjørne af Buy Me A Coffees hjemmeside. Du kan også kontakte Buy Me A Coffee kundeservice på support@buymeacoffee.com eller på Twitter, hvor de har brugernavnet @buymeacoffee. 

Uanset hvor du kontakter dem, tilbydes kundeservice kun på engelsk.

Pris

Buy Me A Coffee koster i princippet intet for brugerne. Med det mener vi, at det er gratis at sætte op og bruge, men når nogen køber dig en kaffe eller betaler dig penge, tager Buy Me A Coffee 5 % af beløbet som betaling. Det betyder, at du selv står tilbage med 95 % af salget.

Eksempel: 

Nogen betaler 100 kr. til dig gennem Buy Me A Coffee. Da der er et transaktionsgebyr på 5 %, står du selv tilbage med 95 kr.

Hvem passer Buy Me A Coffee til?

Buy Me A Coffee er en fantastisk måde for mindre personlige hjemmesider, blogs og lignende at modtage en gave fra deres publikum. Det er også velegnet til folk, der ønsker at sælge enkle tjenester online. Hvis hovedformålet er at drive en “butik”, anbefaler vi hellere, at du tjekker programmer til oprettelse af netbutikker.

Sammendrag

Buy Me A Coffee er en af ​​de nemmeste måder at modtage donationer fra dit publikum. Vi synes, det er en sjov og underholdende måde at indsamle penge på, og løsningen er meget nem at sætte op. Hvor stor succes du har med Buy Me A Coffee afhænger af, hvor godt indhold du producerer, og hvilken type publikum du har. Naturligvis passer Buy Me A Coffee også bedre til nogle end andre. Hvis du producerer gratis indhold og har et publikum, anbefaler vi, at du tester det af! Da det er gratis, skader det i hvert fald ikke!

PRØV GRATIS